Rocco de Vries – Woning & Projectstoffering

Waarom ben ik ondernemer geworden?
Mijn eigenlijke doel was door te leren dat ik van school kwam, ik was ook al aangenomen bij de vervolgopleiding. In de avonduren ging ik mee met een oom van mij welke stoffeerde, die mij vroeg om bij dezelfde werkgever te komen werken, dat leek mij wel iets, maar ik was nog leerplichtig. Dus 2 dagen in de week nog naar school, later een en het jaar daarna met een vervolgopleiding stofferen begonnen, alles wat er te halen viel heb ik gedaan. Maar dan ben je nog steeds in loondienst, wel gepromoveerd tot bedrijfsleider in de zaak in Middenwaard (3 jaar) tot ik er achter kwam daar niet voor in de wieg gelegd te zijn en met gillende banden naar de KvK gereden en mij daar ingeschreven. Eerst begonnen met een freelance bedrijf, waar ik dus mijzelf verhuurde, later met een personeelslid. Met in het achterhoofd dat dit wel erg fysiek werk is dacht ik er aan om er ook verkoop bij te doen in plaats van alleen voor anderen te werken, daarmee een showroom in de jaren opgebouwd en al meer uit eigen verkoop gaan werken. Dit loopt inmiddels dit jaar al 25 jaar en dus ook 40 jaar werkzaam in deze branche. Ik kan dit volhouden doordat ik het vak zo leuk vindt en altijd mooie dingen mag maken, als wij zijn geweest kan er (weer) worden gewoond, dat maakt mensen gelukkig, en mij dus ook. Inmiddels is een van mijn zoons bij mij in het bedrijf komen werken en is van plan het door te zetten, wat voor mij natuurlijk heel mooi is.

Waarom Polderkracht?
Netwerken? Nee joh, dat is niets voor mij, laat mij maar werken! Tot ik dus een keer mee was met een kennis die mij introduceerde bij Waerdse Oogst, welke later werd ingeruild voor het huidige Polderkracht, dit sloeg aan! Ik kon met mede ondernemers sparren, er was geen dwang, met stropdassen en zo, maar gewoon normaal en ik had een klankbord waar ik zo veel van leerde en nog steeds. Buiten de omzet welke er ook voor mij vandaan komt en de aanbevelingen en dus hulp welke ik daar kan geven is het een agendapunt op de vrijdag ochtend welke ik niet zou willen missen, want het is ook nog eens gezellig!

Mijn zoekvraag?
Als je het over stofferen heb kan ik overal terecht, bij ieder huis ligt of hangt iets wat kan leveren, maar de mooiste aanbeveling zijn de bewoners van nieuwe woningen, bedrijven die willen vernieuwen, nieuwbouw projecten (dus de ontwikkelaar) maar ook voor een rolgordijntje of een entreemat komen we naar u toe. Wanneer ontbijt je een keer mee op de vrijdagochtend?


Scroll naar boven