Olaf van Straalen – Work Energy

Waarom ben ik ondernemer geworden?
Verantwoordelijkheid en creativiteit zijn kernwaarden die ik erg belangrijk vind. Als kind uitte mijn gevoel voor verantwoordelijkheid zich al door mijn rol als aanvoerder van mijn voetbalteam. Later vond ik een creatieve uitlaatklep in de muziek door het oprichten van een band. Met mijn onderneming, Work Energy, komen zowel verantwoordelijkheid als creativiteit dagelijks tot uiting. Het zal je dus niet verbazen dat ik hier veel energie uit haal!

Waarom heb je gekozen om bedrijven te helpen met vitaliteit?
Vanuit mijn passie voor sport en mijn verlangen om met mensen te werken, heb ik de opleiding Sportkunde gevolgd en ben ik afgestudeerd als leefstijlprofessional. Tijdens mijn laatste jaar heb ik het keuzedeel gezondheidsmanagement gevolgd en mijn scriptie gewijd aan werkstress en copingstijlen. Samen met wat medestudenten heb ik ook een project uitgevoerd, waarbij we een eigen dienstverlening voor vitaliteit op de werkvloer hebben opgezet. Dit bood mij de ideale gelegenheid om verantwoordelijkheid en creativiteit te benutten en we haalden goede cijfers. Direct na mijn afstuderen ben ik samen met mijn voormalige studiegenoot (nu compagnon) Fabian Kurvers naar de Kamer van Koophandel gegaan.

Waarom Polderkracht?
Als ondernemer is het van belang om een sterk netwerk op te bouwen. Daarnaast is het voor mij als jonge ondernemer leerzaam om te zien hoe andere ondernemers hun producten of dienstverlening op de markt brengen. De meetings bij Polderkracht zijn natuurlijk voornamelijk gericht op zakelijke doeleinden, maar daarnaast is er ook ruimte voor informeel contact tijdens en na de meetings. Voor mij is Polderkracht de perfecte combinatie van het opbouwen van zakelijke relaties, het leren van andere ondernemers en gezelligheid.

Mijn zoekvraag?
Bedrijven met personeel! Ik ben bereid om in contact te komen met bedrijven uit diverse branches en verschillende omvang, omdat ik met zakenpartners elk bedrijf kan ondersteunen op gebied van vitaliteit. Bij voorkeur richt ik me op bedrijven met kantoorpersoneel van 10 tot 80 medewerkers. Er valt veel winst te behalen op gebied van vitaliteit op kantoor, zoals verbetering van de werkhouding, het onderbreken van langdurig zitgedrag en het aanpakken van werkstress. Dus ben of ken jij iemand die wel een energie-boost kan gebruiken tijdens het werk, dan kom ik graag in contact!


Scroll naar boven