Ron Kaandorp – Kaandorp Risico Advies & Verzekeringen

Waarom ben ik ondernemer geworden?
Ik kom uit een ondernemersfamilie. Mijn ouders hadden een café met kruidenierswinkel en ik had toen ik klein was al het doel ooit een eigen bedrijf te hebben. Mensen in mijn omgeving betitelden mij als ondernemer in loondienst dus het werd begin dit jaar tijd om de stoute schoenen aan te trekken en een eigen kantoor te starten waarbij ik het écht op mijn eigen manier mag doen. Door mijn jeugd in de horeca is het naar het zin maken van klanten mij met de paplepel ingegoten en ik houd ervan mijn klanten te pamperen waardoor zij zich bezig kunnen houden met de dingen die zij wel leuk vinden.

Waarom ben ik verzekeringsadviseur geworden?
Mijn jeugddroom was niet om ooit verzekeringsadviseur te worden. Ik wist niet goed wat ik zou gaan doen nadat mijn ouders het café verkocht hadden en mijn vader bij een bank was gaan werken. Op een gegeven moment kwam de verzekeringsadviseur van mijn ouders langs en die zei: weet je wat jij moet doen, je Assurantie B halen, want in de verzekeringen is altijd een hoop werk. Aldus geschiedde en ik geniet ervan om, vooral ondernemers, bij te staan in hun bedrijfsvoering en het gedoe rondom personeel en verzekeringen uit handen te nemen.

Waarom Polderkracht?
Polderkracht heeft mij heel veel gebracht. Ik vond het altijd verschrikkelijk in het openbaar te moeten praten. Koude acquisitie idem dito, terwijl je in een commerciële rol wel klanten moet zoeken. Door de wekelijkse contacten met allerlei ondernemers heb ik mijzelf ontwikkeld en ik geniet ervan te netwerken en andere ondernemers aan contacten en omzet te helpen. Polderkracht vormt een klankbord en door het netwerk dat ik mede dankzij Polderkracht heb opgebouwd gaat het opzetten van mijn bedrijf erg goed. In juni open ik een kantoor in Avenhorn waar tevens de kantoren van mede Polderkrachters Rogier Borsjes en Karin Havik gevestigd zullen worden. Wij hopen elkaar te gaan versterken.

Mijn zoekvraag?
Ondernemers die het prettig vinden om een mannetje te hebben die hun verzekeringen regelt.


Scroll naar boven