Rogier Borsjes – Rogier Makelaardij

Waarom ben ik ondernemer geworden?​

Als jonge jongen zag ik mijzelf al een eigen bedrijfje runnen. Zodra er ijs lag stond ik met koek en zopie op het ijs. Ook toen ik als scholier in de tuinbouw wat bijverdiende, lukte het mij om daarin te ondernemen, door met de tuinder ‘mee’ te doen in bijvoorbeeld de teelt van ijsbergsla. Eenmaal werkzaam in de makelaardij bleef de wens van een eigen kantoor sterk aanwezig. Ik heb eerst ruim 20 jaar onder andermans naam mogen ondernemen, maar ben nu drie jaar, met veel plezier, onder mijn eigen (voor)naam aan de slag als woningmakelaar en taxateur.

Waarom ben je makelaar geworden? ​

Dat is een gelukkige toevalligheid. Ik was werkzaam en lerend in de bouw, in het aannemersbedrijf van mijn oom. Daarna als journalist en commerciële man bij een lokale krant, toen ik werd gevraagd of de makelaardij niet iets voor mij kon zijn. Ik ben daar vol enthousiasme aan begonnen en heb het vak mogen leren. De kennis uit mijn bouwtijd, de skills van journalist en commerciële zaken, komen in dit vak heel mooi samen. Wat mij boeit in het vak zijn vooral de mensen in/achter de huizen met hun verhalen en de diversiteit in mijn werk. Woning aankopen, verkopen of taxeren geeft elke dag iets anders.

Waarom PolderKracht? ​

Voor mij compleet logisch. Ik ben een jongen uit de Polder en veel werkzaam in de zogenaamde polderdorpen. Ik ken de mentaliteit en voel mij daar ook goed bij. Op zoek naar een netwerk waarin ik als ondernemer en mens kan groeien, past PolderKracht mij als een jas. Ontstaan in mijn geboortedorp Schermerhorn en nu vanuit buurdorp Ursem, is het ook de meest lokale netwerk-club. Naast dat er wekelijks business met elkaar wordt gedaan zijn de leden een klankbord met wie je ook vriendschappelijk om gaat.

Mijn zoekvraag? ​

Geen specifieke zoekvraag, maar een breed zoekprofiel. Ik kan veel betekenen voor mensen die graag een huis willen kopen en / of verkopen. Naast het gewenste resultaat, leven daarbij allerlei vragen en zenuwen die ik als vastgoed-professional graag voor hen probeer op te lossen. Ik hanteer niet voor niets de slogan ‘je krijgt meer voor elkaar met Rogier als jouw makelaar’!


Scroll naar boven