Wendy Weel – DE ONLINEFACTOR

Waarom ben ik ondernemer geworden?
Na mijn school MBO presentatie, wilde ik graag in de grafische wereld werken. Echter wilde niemand mij aannemen bij gebrek aan papieren en ervaring. Na 20 in e detailhandel te hebben gewerkt ( Peter Spijkergoed, Decorette, Klercq Woonwereld (Vivante) en Jysk) bleef het stemmetje op mijn schouder staan dat ik in de grafische wereld wilde, en dus besloot ik die stem te volgen. Na een leuke opleiding bij de LOI kwam ik snel Just Connecting op mijn pad, ik had mijn vaste baan net in de wilgen gehangen en via Marktplaats een leuke opdracht gekregen om een website te maken (natuurlijk met wat bluf binnen geharkt, nog nooit een website gemaakt, maar he! Waar een wil is is een weg 🙂 ) Bij Just Connecting leerde ik om Social Media Manager te worden. Hier hoorde ook een stukje WordPress bij, toen werd ik verliefd op WordPress en op mijn leermeester Bas van der Lans van internetbedrijf Van Ons, meerde trainingen aldaar gevolgd en nog steeds zijn Bas en ik vrienden, zo leuk!
Kort samengevat eerst 20 jaar detailhandel en sinds 2009 ondernemer en sinds 2011 werk ik met WordPress. Tot voor kort was ik ook redelijk actief in de WordPress community dat is iets minder geworden maar als je iets wil weten, zij staan altijd voor je klaar, zo waardevol!

Waarom ben ik webbouwer geworden?
Iets maken vanuit niets blijft altijd weer gaaf! Ondernemers zichtbaar maken door middel van een website is altijd weer een feestje. Voldoening putten als klanten blij en dankbaar zijn met hun website zodat zij hier mee verder kunnen om hun bedrijf / diensten te profileren op het internet.
En waarom ondernemer? Zoals hierboven al werd geschreven, niemand wilde mij hebben dus dan doe ik het zelf maar! De vrijheid (maar dat is ook niet altijd waar hoor, het is heus niet altijd een roze wolk om ondernemer te zijn. Daarom werk ik nu ook een aantal uur voor een ander bedrijf, uiteraard wel in dezelfde wereld 😉

Waarom Polderkracht?
Jaren langs was ik sceptisch over BNI, toen ben ik een paar keer op bezoek geweest. Uiteindelijk ook bij PolderKracht, de mentaliteit van deze ondernemers sprak mij zeer aan; serieus, zakelijk maar ook in voor een grap en een grol, de gezellig- en saamhorigheid. Nu we geen BNI meer zijn komt dat nu nog meer ten goede ik blijf hier voorlopig!

Mijn zoekvraag?
Eigenlijk is iedere ondernemer mijn doelgroep maar dat is te breed. Ik richt vooral op ondernemers die graag een ‘simpele’ website willen (volgens mijn man doe ik mijzelf te kort mee 😉 ) niet als in simpel maar geen grote marketingmachine met funnels, dus behapbaar, simpel maar doeltreffend.
Het liefst zie ik bewuste ondernemers als mijn klant, die blij en dankbaar zijn met hun website. Als deze ondernemers een linkje met de natuur, ijsbaden, Wim Hof te maken hebben dan ben ik helemaal blij! Maar ook columnisten zie ik graag in mijn portfolio.

Wanneer gaan wij kennismaken?


Scroll naar boven