Linda Schoutsen – TRVLS

Waarom ben ik ondernemer geworden?
Een aantal jaar geleden, toen mijn dochter 1 jaar was kwam ik in de knoei met reistijden en met niet flexibele werkomgeving. Niet kunnen thuis werken, elke dag flinke files, ruim 2 uur reistijd heen en dan weer terug…dat moest toch beter kunnen.
Omdat ik in mijn omgeving wel vaker de vraag kreeg of ze ook bij mij konden boeken ging ik daar toch meer over nadenken. In overleg met mijn werkgever (concurrentiebeding) de stap genomen om een eigen bedrijf op te starten, en toch een aantal jaar een vast salaris te kunnen houden. Wat een geweldige stap! In 2015 na 4 jaar dubbele baan en uiteindelijk 2 kinderen de baan in Amsterdam op kunnen zeggen, geen dag spijt!

De stap vooruit
Sinds 2011 toen mijn onderneming van start ging had ik al bepaalde doelstellingen. Veel service gericht werken, persoonlijke aanpak en goede prijs/kwaliteit verhouding bieden aan klanten. Door mijn uitgebreide ervaring in de reiswereld de beste opties voor mijn klanten kunnen zoeken en eventueel samenstellen.
Uiteindelijk, na 2 heftige corona jaren al achter de rug vond ik het tijd voor wat vernieuwing. En back-up, want ik voelde aan alles dat het weer druk zou gaan worden als alle maatregelen er eindelijk af gingen…Dus in Augustus 2021 heb ik Marijke gebeld, gevraagd hoe zij dacht over een samenwerking. Dit hebben we in de vakantie even goed overdacht en in september de knoop doorgehakt. Het voelde goed, in intuïtie is ook wat waard. Dus per 1 oktober ben ik een VOF begonnen samen met Marijke Hoogland, die tot die tijd ook zzp’er was onder de vlag van Personal Touch Travel. Nu ruim 1,5 jaar later kunnen we terugblikken om een bijzonder succesvolle start

Waarom Polderkracht?
Voor mij was het een uitgemaakte zaak, in 2018 begonnen met een start voor Polderkracht met 0 deelnemers. UIteindelijk van start gegaan in 2020 met ruim 20 deelnemers. Dit voelde goed, het is een fijn netwerk waar ik elke vrijdag met plezier naar toe ga, ondanks het vroege tijdstip. Voor mij heeft Polderkracht veel gebracht, omzet maar ook groei als ondernemer en persoon.
De meetings bij Polderkracht brengen daarnaast ook leuke informele en formele contacten mee, een perfecte combinatie als je een eigen bedrijf hebt of begint!

Mijn zoekvraag?
Ben je nu al een tijdje op internet aan het zoeken, of ken je die mensen die op een verjaardag daarover klagen. Breng ze dan in contact met ons, voor maar 45 euro zullen wij je ontzorgen, ontstressen en de perfecte vakantie voor je vinden of samenstellen. Wij zijn vooral op zoek naar gave maatwerk vakanties, zoals die langgedroomde reis naar Costa Rica, USA of Nieuw Zeeland. Maar een leuk pakketje via TUI is voor ons ook geen enkel probleem! En dat voor maar 45 euro!


Scroll naar boven