Jolanda Pranger – Training & Coaching

Waarom ben ik ondernemer geworden?
Na jaren in loondienst was dit een logische volgende stap. De vrijheid en het uitvoeren van je eigen ideeën waren de doorslaggevende motieven. ​Ik ben altijd actief geweest in de arbeidsbemiddeling/recruitment en op een gegeven moment begon mijn broer zijn eigen bureau op dit gebied​. Enkele jaren daarna ben ik aangesloten en zijn we samen verder gegaan. We konden elkaar goed versterken door onze verschillende kwaliteiten en focus.

Waarom ben je trainer/coach geworden?
Ik geef al jarenlang sollicitatietraining. Dit deed ik aan kandidaten die we in procedure hadden en op een gegeven moment aan een ieder die hier behoefte aan had.​ Dit ben ik gaan uitbreiden met LinkedIn trainingen. LinkedIn is een platform waar ik al sinds 2007 op actief ben. Ik houd van het zakelijke karakter en de mogelijkheden die het biedt. ​Recent heb ik de knoop doorgehakt om alle aandacht te richten op het geven van trainingen. ​Ik krijg hier zoveel energie van en het is ontzettend leuk en zinvol om te doen.​
De arbeidsbemiddeling heb ik hiermee dus volledig losgelaten en ik ben zelfstandig verder gegaan onder de naam Jolanda Pranger – Training & Coaching. ​
Op dit moment geef ik LinkedIn training aan (teams van) bedrijven, ondernemers en werkzoekenden, sollicitatietraining en loopbaanadvies.

Waarom Polderkracht?
Toen we uit de corona periode kwamen merkte ik dat ik het echte contact met mensen had gemist. Hét moment voor mij om me aan te sluiten bij een netwerkgroep. Dit werd voor mij Polderkracht en daar heb ik nog geen dag spijt van.​ Het is een fijn groep mensen en het voelt alsof je zo toch collega’s hebt. We helpen elkaar met commerciële kansen maar kunnen elkaar ook zakelijk en persoonlijk adviseren.​ De groep is informeel en heel toegankelijk. Dat zijn voor mij belangrijke kenmerken.​ Ik sta iedere vrijdag met veel plezier vroeg op om weer aan te sluiten.

Mijn zoekvraag?
Graag zou ik nog meer ondernemers en bedrijven de mogelijkheden van LinkedIn laten zien. Er kan zoveel meer mee dan mensen weten.​ Ik help teams van bedrijven hiermee op weg in een training op maat. ​We beginnen met het optimaliseren van de persoonlijke LinkedIn profielen, leggen de link met de
bedrijfspagina en nemen door hoe en wanneer er het beste bijdragen kunnen worden geplaatst. ​Uiteraard deel ik nog verdere tips & tricks.​
Het idee hierachter is om LinkedIn vóór je te laten werken!


Scroll naar boven