Clarissa van Holland – Design in Light

Waarom ben ik ondernemer geworden?
Ik had altijd al wel het gevoel dat voor een werkgever werken niet voor mij was weggelegd maar eigen ondernemer worden kwam toen nog niet in mijn hoofd voor. Tot dat ik wegging bij mijn vorige werkgever en de vraag vanuit partijen kreeg waarom ik daar weg ging. Na wat uitleg volgde de vraag: wil je niet voor ons op ZZP basis werken? Van het een kwam het ander, waar ik eerst maar met een eerste partij samenwerkte voegde ik er al snel nieuwe aan toe. Ik kwam erachter dat netwerken voor mij is weggelegd en door mijn netwerk te verbreden trok ik ook weer nieuwe klanten en opdrachten aan.

Waarom heb ik voor lichtontwerp gekozen?
Toen ik voor een werkgever werkte waar ik het niet naar mijn zin had (dit is al een werkgever voor bovenstaand verhaal) zat ik in een gat. Ik wou niet weer van de ene werkgever richting de andere werkgever hoppen. Ik besloot goed onderzoek te doen naar werk wat mij erg leuk en interessant leek, na enige tijd kwam ik een bedrijf tegen die lichtplannen maakte en ook verlichting leverde. Ik stapte daar naar binnen en ik voelde van binnen gelijk een bommetje van enthousiasme, de wereld van verlichting veroverde mijn hart. Pas toen realiseerde ik mij hoeveel invloed verlichting op alles heeft, op hoe wij ons voelen, hoe wij een beleving ervaren maar ook herstel/revalidatie en koopgedrag.

Waarom Polderkracht?
Ik verhuisde richting Noord-Holland omdat mijn partner hier woonde. Na 3,5 jaar wonen en werken besloot ik om mijn netwerk in deze regio te verbreden. Veel van mijn netwerk was nog blijven hangen in mijn vorige woonplaats Utrecht. Bij Polderkracht werd ik ontzettend warm ontvangen, iedereen is positief en enthousiast. Ik kreeg het gevoel direct al ‘collega’s te hebben. Je hebt steun aan elkaar maar je kan elkaar ook weer helpen, dit kan zijn nieuwe opdrachten maar wellicht ook vraagstukken die bij het ondernemen komt kijken.

Mijn zoekvraag?
Ik kom graag in contact met de particulier die hulp nodig heeft bij verlichting en eigenlijk niet weten wat ze doen, de interieurontwerper die verlichting zelf nog een moeilijk onderdeel vindt en iemand nodig heeft die ze helpt, de installateur die een creatief lichtplan neer wil leggen voor hun klanten en ook de zakelijke klant die of alleen of samen met een architect/ontwerper een verbouwing aan gaat en op zoek is naar een partij voor het lichtplan. Buiten het ontwerp om leveren wij ook alle benodigde onderdelen/armaturen en kunnen wij ook ontzorgen in de montage. Dit doen wij door ze te koppelen aan onze installateurs. Design in Light blijft tijdens het gehele traject nauw betrokken met alle partijen om zo zorg te dragen voor het beste eind resultaat.


Scroll naar boven